Ugovori sa proizvođačima grožđa

Bez autora
Jul 16 2012

Izvršna direktorka kompanije „Plantaže" Verica Maraš rekla je, u intervjuu „Pobjedi", da je u cilju unapređivanja domaćeg vinogradarstva kompanija „13 jul – Plantaže" uputila javni poziv zainteresovanim registrovanim proizvođačima grožđa iz Crne Gore da se prijave radi zaključivanja dugoročnnog ugovora o otkupu grožđa na 20 godina. Otkupljivaće se vinsko grožđe od registrovanih proizvođača, koji su članovi Nacionlnog udruženja vinogradara i vinara Crne Gore, na način i pod uslovima koji će biti definisani ugovorom. Prilikom zaključivanja ugovora proizvođači će biti dužni da dostave rješenje o registraciji vinograda koje sadrži lokaciju, broj čokota i sorti grožđa, a koja je izdata od sekreterijata za lokalno preduzetništvo. Prijave se podnose kompanji „13 jul – Plantaže" do 30. jula, a svi zainteresovani proizvođači mogu dobiti više informacija u samoj kompaniji.

Ugovori sa proizvođačima grožđaIzvršna direktorka kompanije „Plantaže" Verica Maraš rekla je, u intervjuu „Pobjedi", da je u cilju unapređivanja domaćeg vinogradarstva kompanija „13 jul – Plantaže" uputila javni poziv zainteresovanim registrovanim proizvođačima grožđa iz Crne Gore da se prijave radi zaključivanja dugoročnnog ugovora o otkupu grožđa na 20 godina.

- Otkupljivaćemo vinsko grožđe od registrovanih proizvođača, koji su članovi Nacionlnog udruženja vinogradara i vinara Crne Gore, na način i pod uslovima koji će biti definisani ugovorom. Prilikom zaključivanja ugovora proizvođači će biti dužni da dostave rješenje o registraciji vinograda koje sadrži lokaciju, broj čokota i sorti grožđa, a koja je izdata od sekreterijata za lokalno preduzetništvo – rekla je Maraš za Pobjedu.

Ona je navela da se prijave podnose kompanji „13 jul – Plantaže" do 30. jula, a svi zainteresovani proizvođači mogu dobiti više informacija u samoj kompaniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik